Recurring

IFG – Idrottens Föreningslära Grund

Anmälan:http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1252784 Utbildningen tar upp områden som den demokratiska uppbyggnaden inklusive årsmöte och valberedningsarbete, vikten av ett levande medlemsavtal(stadgar) och det mest elementära vad gäller skatter och avgifter. Vi betonar också vikten av att varje förening behöver vara grundad i sin verksamhetsidé och värdegrund. För att lyckas omsätta allt detta i praktisk handling ger vi tips …

IFG – Idrottens Föreningslära Grund Läs mer..

Recurring

Idrottens föreningslära – Offensivt styrelsearbete

Anmälan: http://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1252791 Utbildningen behandlar områden som den demokratiska uppbyggnaden inklusive årsmöte och valberedningsarbete, vikten av ett levande medlemsavtal (stadgar) och det mest elementära vad gäller skatter och avgifter. Vi betonar också vikten av att varje förening behöver vara grundad i sin verksamhetsidé och värdegrund. För att lyckas omsätta allt detta i praktisk handling ger vi …

Idrottens föreningslära – Offensivt styrelsearbete Läs mer..

Förbundsmöte 2022

Förbundsmötet 2022 genomförs digitalt via Easymeet den 19 mars kl. 15.00. Förbundsmöte består av ombud för distriktsorganen jämte föreningar. Ombud får dock representera endast en förening eller ett SDF samt får inte vara ledamot av förbundsstyrelsen. Föreningar och SDF får sända ett ombud för varje röst men kan låta ett ombud representera mer än en …

Förbundsmöte 2022 Läs mer..

SWE3 bjuder in till Föreningsforum

Äntligen är det dags för årets första Föreningsforum. Föreningsforum är ett projekt som startade under 2021 för att möjliggöra diskussion mellan förbundets olika nivåer och medlemmar.

Träff för U17-lag

Bergshamra IP Hjortstigen 4, Solna, Sverige

Lördagen den 27 augusti bjuds representanter från lag som deltar i seriespel i den amerikanska fotbollens U17-serie in till en träff på Bergshamra IP i Solna. Där ges chansen att diskutera föregående och kommande säsonger med SWE3:s ledningsgrupp för amerikansk fotboll. Ta vara på möjligheten att utveckla verksamheten på klubb- och förbundsnivå.

Föreningskonferens 2022

Hjärtligt välkommen till SWE3s föreningskonferens den 26-27 november i Stockholm. Under konferensen, som blir den andra i ordningen i SWE3s historia, kommer vi titta närmare på visions- och strategiarbetet för att enklare kunna implementera den på föreningsnivå.

Fair Play Cup 2023

Barn och ungdomsturnering Fair Play cup 2023 går av stapeln den 3–6 juni i Blackeberg, Stockholm. Målet med turneringen, som arrangeras av Beckomberga Maniacs, är som alla år: ha kul och spela football!

Northman Skill Development Camp 2023

I Ystad den 25-27 juni och i Stockholm den 29 juli till 1 juli - i sommar arrangeras Northman Skill Development Camp 2023, en möjlighet för spelare mellan 9 och 19 år att under tre dagar få träna och utvecklas under ledning av amerikanska coacher. Anmälan och mer info på northmanfootballcamps.com.

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.